Algemene schrijnwerken

Over ons

De stichter en patroon van Schrijnwerkerij Spooren is van nul begonnen en is inmiddels sinds 1985 actief in het vak.

Via zijn studie bij Technisch Instituut Maasmechelen leerde hij de basisbeginselen en in april 1984 begon Spooren als hobby schrijnwerker. Met het begrip en de steun van zijn klanten voor zijn jeugdige leeftijd groeide het snel uit tot zijn hoofdberoep. Begin 1987 ging Schrijnwerkerij Spooren dan ook definitief van start.

Patroon Spooren heeft vele waters doorzwommen en deed flink ervaring op. Dat resulteerde in het gezonde, degelijke bedrijf van nu met kennis van zaken en maatwerk in schrijnwerk. Schrijnwerkerij Spooren stelt momenteel vijf arbeiders te werk en behoort tot de kleinere KMO. De zaak blijft ook bewust klein om het overzicht te behouden, stipt te kunnen leveren en de hoogstaande kwaliteit en service te blijven garanderen.

Zoon Danny Spooren is ook al jaren in dienst en langzaam bezig in de deskundige voetsporen van zijn vader te treden, zodat Schrijnwerkerij Spooren u ook in de toekomst op persoonlijke wijze kan bedienen van de beste schrijnwerken tegen de gunstigste prijzen. Volledig naar wens. Of het veranda┬┤s, ramen, daken, deuren, trappen of keukens betreft, Schrijnwerkerij Spooren kan het allemaal aan. We zijn bovendien vele jaren gespecialiseerd in restauratie van monumenten en verzorgen tevens de totaalafwerking van bouwprojecten.

Na 12 jaar betrok Schrijnwerkerij Spooren een groter onderkomen op industrieterrein Oude Bunders 2120, waar het bedrijf nog altijd gevestigd is. Daar kunt u terecht voor vragen, advies of een vrijblijvende offerte. De patroon is altijd beschikbaar om u van dienst te zijn. Plannen, offertes en werktekeningen worden door hemzelf gemaakt en de werken worden gefabriceerd in het eigen atelier.