Algemene schrijnwerken

Diensten

Veranda’s

Wij maken gepersonaliseerde veranda’s, volledig volgens de wens van de klant. Door onze vakkennis weten wij zelfs de meest uitdagende projecten tot een goed einde te brengen. Telkens tegen een goede prijs-kwaliteit!

Alle ontwerpen gebeuren in eigen huis, steeds met uw noden en wensen voorop.

Verschillende soorten hardhout lenen zich voor het maken van de veranda’s, van merantie, afzelia of rustiek eikenhout.

Ramen en deuren

Wij ontwerpen en plaatsen zowel ramen, binnendeuren als buitendeuren. Met de beste materialen maken wij tegen een schappelijke prijs uw ramen en deuren volledig op maat.

Geplooide binnendeuren

Deze unieke vorm van binnendeuren geeft uw interieur meteen karakter. Schrijnwerkerij Spooren helpt u bij het ontwerp en de fabricage van uw geplooide binnendeuren, volledig op maat.

Restauratie

Met vele jaren ervaring in de restauratie van monumenten zijn wij de ideale partner voor uw renovatie project.

Trappen en keukens

Schrijnwerkerij Spooren is ook helemaal thuis in trapwerken. Een trap wordt op maat en naar wens van de klant op ambachtelijke wijze ontworpen en gefabriceerd.

Hoewel we geen echte keukenbouwer zijn, kunnen we toch vele keukenontwerpen maken die buiten de normale standaarden vallen. Dus twijfel niet en vraag vooral advies.

Ook uw winkelinrichting kunnen wij realiseren.

Daken

Het maken en construeren van daken is echt vakmanschap. Ook hiermee kunnen wij prima uit de voeten! Ook speciale dakcontructies vormen voor ons geen probleem, wij gaan de uitdaging met beide handen aan!